Nettsider > Nettsider

Skalerbare nettsider

Trenger du eller din bedrift en nettside? Vi hjelper deg raskt opp og stå til en gunstig pris, uansett om du har behov for en enkel eller avansert nettside. Ditt behov og budsjett styrer hvilken funksjonalitet vi setter opp for deg, slik at hver nettside er tilpasset deg som kunde. 

Ikke helt sikker på hva du trenger, eller hvordan nettsiden skal se ut? Vi tar utgangspunkt i det du har, eller hjelper deg å utvikle et nytt design. Brukervennlighet og et godt design er viktig for å nå dine kunder. 


Start enkelt og bygg på etterhvert!

Hos Kodeo er det enkelt å komme i gang med nettsiden, enkelt å legge inn innhold, og det er enkelt å skalere opp! Du bestemmer hvor du begynner, og du kan bygge på med mer funksjonalitet etterhvert. Vi er der for deg hele veien. Med litt opplæring av systemet er du klar til å fylle sidene med innhold og nå dine kunder. Når du skal redigere siden din, skjer det i samme brukergrensesnitt som nettsiden og endringene ses umiddelbart.


Innhold til dine nettsider

For mange stopper arbeidet med nettsidene opp når tiden er inne for å fylle dem med innhold. Det er alltid en fordel å ha en klar plan på hva man ønsker å fylle nettsidene med, men dette kan være en utfordring når man har mange tanker i hodet samtidig. Vi kan bistå deg med innholdsproduksjon og digital markedsføring, slik at du raskest mulig når ut til dine kunder med riktig innhold, til rett tid. 


Nettbutikk - noe for deg?


Selger du varer er nettbutikk en smart måte å nå dine kunder på? Les hvordan du enkelt kommer igang med din egen nettbutikk.


Support, drift og sikkerhet inkludert


Hos oss får du drift, hosting, sikkerhet og så klart support inkludert i prisen! Vi jobber kontinuerlig med å holde løsningen din oppdatert og sikker, slik at både dine og dine kunders data er i trygge hender. Etter at du har fått nødvendig opplæring er vi fremdeles tilgjengelig, og vi hjelper deg om du står fast. Da kan vi nås på både mail og telefon. Vi ønsker at du lykkes på nett!

 

Sjekk ut våre priser, og kom i gang i dag! Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Hva kan vi hjelpe deg med?